Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: Πιθανή η δημοσιοποίηση των στοιχείων του βιαστή με το τατουάζ – Τι ψάχνει η αστυνομία

Παλαιό Φάληρο: Πιθανή η δημοσιοποίηση των στοιχείων του βιαστή με το τατουάζ – Τι ψάχνει η αστυνομία

Στην αναζήτηση του 45χρονου βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται η αστυνομία και όλο περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για τη δράση του. Μάλιστα οι αρχές ψάχνουν μήπως υπάρχουν και άλλα θύματά του.

Ο 45χρονος που βρίσκεται στην Αλβανία έμενε με την μητέρα του στο Παλαιό Φάληρο κοντά στην περιοχή που βίασε τη μία γυναίκα και έκανε απόπειρα εναντίον μιας ακόμη. Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες χτυπούσε την μητέρα του, ενώ αντιμετώπιζε και πρόβλημα με το αλκοόλ. Ήταν χωρισμένος και τα παιδιά του όπως και η σύζυγός του μένουν στην Αλβανία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο 45χρονος έφυγε από την Ελλάδα λίγες ημέρες μετά τον βιασμό που έκανε και συγκεκριμένα στις 27 Οκτωβρίου. Πέρασε μάλιστα στην Αλβανία μέσω της Κακαβιάς και βρίσκεται στην πόλη Αυλώνα.

Εχει ταυτοποιηθεί πλήρως από τις ελληνικές αρχές με τον ίδιο να κρύβεται στην Αλβανία. Υπάρχουν εισηγήσεις πάντως να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του και η φωτογραφία του μήπως υπάρχουν και άλλα θύματά του τα οποία μέχρι στιγμής έχουν διστάσει να καταγγείλουν το γεγονός. Ενα τέτοιο ενδεχόμενο συζητείται και θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. 

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το DNA του καταζητούμενου, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας που επιχείρησε να βιάσει και στα ρούχα της δεύτερης που επιτέθηκε σε στάση λεωφορείου και κακοποίησε σεξουαλικά, τρεις ώρες αργότερα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23 Οκτωβρίου.

«Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ σχετικά με την ταυτοποίηση του δράστη. 

Σε βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr, βλέπουμε τη στιγμή της επίθεσης στην 24χρονη οδηγό, την περασμένη Κυριακή. Η γυναίκα κατάφερε χάρη στην ψυχραιμία της να γλιτώσει από τα χέρια του βιαστή ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ενώ η ίδια έντρομη μπήκε σε μια καφετέρια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις