Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Πώς στήθηκε η ενέδρα θανάτου για τον 56χρονο – Η αστυνομία βρήκε 3 κάλυκες στο σημείο

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του 56χρονου στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Πέμπτης (30.11.2023).

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στην πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο, όπου έγινε η δολοφονία, έχουν εντοπιστεί τρεις κάλυκες από όπλο των 9 χιλιοστών, ενώ από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό πως ο άνδρας που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς ήταν παλιός γνώριμος της αστυνομίας. 

Όπως μετέδωσε το Mega, έχουν ήδη εντοπιστεί τρεις σφαίρες: μία από τι σφαίρες βρέθηκε στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε το θύμα, ενώ ο 56χρονος διέμενε στον 5ο.

Ο 56χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν με εμπόριο ναρκωτικών και συμμετοχή σε διάφορες εγκληματικές οργανώσεις, ενώ εκτιμάται πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Όλα έγιναν το αργά το απόγευμα της Πέμπτης όταν ο 56χρονος δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι του στην οδό Αίαντος στο Παλαιό Φάληρο, από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

 

Μία από τις σφαίρες βρήκε τον 56χρονο στο στήθος.

Το θύμα μεταφέρθηκε ζωντανός στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είμαι γιατρός, έχω κέντρο αισθητικής» λέει ο 40χρονος που έδειρε την οδηγό και φωτογραφίζεται με τη χειρουργική ποδιά επί το έργον
Οι λογαριασμοί του στα social media είναι γεμάτοι με φωτογραφίες του ιδίου, να φοράει την ιατρική πόδια, εντός χειρουργικής αίθουσας και να κάνει μεταμοσχεύσεις μαλλιών
«Δεν είμαι γιατρός, έχω κέντρο αισθητικής» λέει ο 40χρονος που έδειρε την οδηγό και φωτογραφίζεται με τη χειρουργική ποδιά επί το έργον 7
«Αυτές οι Νύχτες έμειναν»: Η Nova στήριξε ως Μεγάλος Χορηγός το 31 ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας!
Από πλευράς Nova το «παρών» έδωσε η κα. Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media στην τελετή λήξης ενώ η κα. Αγάπη Κεφαλογιάννη, Program Director της Nova παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης
nova
«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα
«’Έγινε μία βλακεία, δεν ήταν μόνος του, ήταν με κάποιους άλλους, κινήθηκαν εναντίον μου και άρχισα να πυροβολώ στον γάμο του καραγκιόζη’», φέρεται να είπε στον συνεργό του
camping
3