Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια της αστυνομίας ο βιαστής

Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια της αστυνομίας ο βιαστής

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου.

Με tweet του ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε πως ύστερα από μεθοδική έρευνα και συνεργασία με τις αλβανικές αρχές, ο φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον συνέλαβαν στην Αλβανία γύρω στις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας, και κατά τις 2:30 παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές στα σύνορα.

Υπενθυμίζεται πως κατηγορείται ότι βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία στο Παλαιό Φάληρο.

«Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο» ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

 

Το newsit.gr είχε φέρει στο φως δύο νέα βίντεο – ντοκουμέντα από τη στιγμή της απόπειρας βιασμού σε βάρος της 24χρονης κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο.

Είναι εκείνη η γυναίκα που κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της. Η γυναίκα που τον είδε ξαφνικά να μπαίνει στο αυτοκίνητό της, το οποίο δεν είχε κλειδωμένες ασφάλειες.

Στο βίντεο βλέπετε το αυτοκίνητο της γυναίκας να σταματάει και αρκετά μέτρα πιο πίσω, να πλησιάζει ο δράστης. Χωρίς καλά καλά να «μετρήσει» τις κινήσεις του, πλησιάζει και μπαίνει στο πίσω κάθισμα.

Δείτε και από άλλη κάμερα τον γρήγορο τρόπο με τον οποίο έδρασε ο επίδοξος βιαστής. Μπήκε στο αυτοκίνητο και είπε στην γυναίκα να ξεκινήσει για μια πιο ερημική περιοχή. Ευτυχώς εκείνη, σταμάτησε μπροστά από ένα καφέ που ήταν ανοιχτό, από το οποίο βγήκαν και τη βοήθησαν…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις