Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα ληστείας στο σούπερ μάρκετ

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα ληστείας στο σούπερ μάρκετ

Θρασύτατη απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο με τον ληστή να απειλεί με όπλο την υπάλληλο αλλά τελικά να φεύγει άπραγος.

Μάλιστα στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Τυρίνθου και Δαναών στο Παλαιό Φάληρο επιχείρησε να ανέβει στη μηχανή του στην συμβολή των οδών Ηρακλέους και Τηλεμάχου και έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αλλά και πάλι κατάφερε να διαφύγει πεζός.

Ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ μίλησε στο newsit.gr και περίγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η υπάλληλος του σούπερ μάρκετ με τον ληστή να την σημαδεύει με το όπλο στο κεφάλι.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr ο θρασύτατος ληστής επιτίθεται στη γυναίκα και την οδηγεί στο ταμείο όπου την απειλεί με όπλο για να ανοίξει την ταμειακή μηχανή και να αποσπάσει τα λεφτά.

«Την χτύπησαν την γυναίκα που ήταν στο ταμείο, αλλά ευτυχώς είναι καλά. Την τράβηξε να πάει να ανοίξει το ταμείο αλλά δεν άνοιξε το ταμείο. Άκουσα εγώ ότι φώναζε λίγο πριν φτάσουν στο ταμείο και τον κυνήγησα. Τότε μπήκε ανάποδα στο στενό και έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Ένας ήταν, κρατούσε όπλο, δεν ξέρω αν ήταν αληθινό, βέβαια έκανε ότι το οπλίζει. Δεν φορούσε γάντια, φορούσε κράνος και ήταν φιμε το τζάμι μπροστά», τόνισε χαρακτηριστικά στο newsit.gr.

 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις