Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Παλαιστίνιος επιτέθηκε σεξουαλικά σε 25χρονη που περπατούσε στη μέση της πλατείας Συντάγματος

Παλαιστίνιος επιτέθηκε σεξουαλικά σε 25χρονη που περπατούσε στη μέση της πλατείας Συντάγματος

Συναγερμός λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (09.10.23) στην ΕΛ.ΑΣ, μετά από επεισόδιο στην πλατεία Συντάγματος με πρωταγωνιστή έναν Παλαιστίνιο.

Αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολία στο κέντρο, ενημερώθηκαν από 29χρονη γυναίκα για επίθεση που δέχθηκε από τον 25χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος όρμησε πάνω της και άρχισε να τη θωπεύει στα γεννητικά της όργανα.

Ευτυχώς, οι δυνάμεις της Αστυνομίας που πλέον βρίσκονται σε επαγρύπνηση λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή, κινητοποιήθηκαν άμεσα με αποτέλεσμα ο Παλαιστίνιος να συλληφθεί.

Την άρπαξε από το χέρι

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με το σήμα της ΕΛ.ΑΣ, στις 23:20 της Δευτέρας. Η 29χρονη βάδιζε αμέριμνη στην πλατεία Συντάγματος, όταν ξαφνικά την πλησιάζει ο νεαρός αλλοδαπός άντρας και επιχειρεί να της πιάσει την κουβέντα. Η κοπέλα δεν του δίνει σημασία και προσπαθεί να τον αποφύγει. Επίμονος και αποφασισμένος να πραγματοποιήσει το αρρωστημένο σχέδιο που είχε στο μυαλό του, ο 25χρονος εξακολουθεί να της μιλάει και όταν η νεαρή επιτάχυνε το βηματισμό της για να απομακρυνθεί, τότε εκείνος της επιτέθηκε.

Της άρπαξε το χέρι για να την φέρει κοντά του και όταν η κοπέλα τον απώθησε, όρμηξε και δεύτερη φορά πάνω της, με το ένα χέρι θώπευε τα οπίσθια και με το δεύτερο τα γεννητικά της όργανα. Βάζοντας τις φωνές η νεαρή έτρεξε σε αστυνομικούς που βρισκόταν στο σημείο τους είπε τι ακριβώς είχε συμβεί, Κινητοποιήθηκαν άμεσα και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να εντοπίσουν το δράστη και να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος άντρας την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο παρενοχλούσε και άλλες γυναίκες. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις