Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΠΑΜΕ για σύλληψη κόρης και συζύγου της Ελένης Γερασιμίδου: Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

ΠΑΜΕ για σύλληψη κόρης και συζύγου της Ελένης Γερασιμίδου: Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τις νέες τρομοκρατικές πρακτικές της ελληνικής κυβέρνησης ενάντια στον ελληνικό λαό και όσους εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην Παλαιστίνη, τονίζει σε σημερινή (12.11.23) ανακοίνωσή του το συνδικαλιστικό μέτωπο δυνάμεων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, μετά από τη σύλληψη της κόρης και του συζύγου της σπουδαίας ηθοποιού και στελέχους του κόμματος της Κομμουνιστικής Αριστεράς, Ελένης Γερασιμίδου.

«Πρακτικές επικίνδυνες και απαράδεκτες στην προσπάθεια των ΗΠΑ-Ισραήλ να φιμώσουν τους λαούς που καταγγέλλουν την γενοκτονία στη Γάζα», επισημαίνεται ακόμη στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για τη σύλληψη των μελών της οικογένειας της πρώην βουλεύτριας με το ΚΚΕ, Ελένης Γερασιμίδου, επειδή ύψωσαν παλαιστινιακή σημαία. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ: 

«Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Η Αλληλεγγύη με την Παλαιστίνη δεν θα εμποδιστεί!

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τις νέες τρομοκρατικές πρακτικές της ελληνικής κυβέρνησης ενάντια στον ελληνικό λαό και όσους εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην Παλαιστίνη.

Μετά την προσαγωγή Παλαιστίνιου που ύψωσε την ελληνική σημαία μαζί με την σημαία της Παλαιστίνης σήμερα τα “λαγωνικά” της κυβέρνησης προχώρησαν σε «προληπτικές» προσαγωγές κόσμου στην Αθήνα για να εμποδίσουν εκδηλώσεις αλληλεγγύης με τον παλαιστινιακό λαό.

Θύματα του πογκρόμ ήταν και οι γνωστοί ηθοποιοί, Αντώνης και Αγγελική Ξένου. Η αστυνομία προχώρησε στην απαράδεκτη και τρομοκρατική προσαγωγή τους «για εξακρίβωση στοιχείων» επειδή έκαναν το “έγκλημα” να περάσουν έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία έχοντας αναρτήσει μια παλαιστινιακή σημαία στο αυτοκίνητό τους!

Πρακτικές επικίνδυνες και απαράδεκτες στην προσπάθεια των ΗΠΑ-Ισραήλ να φιμώσουν τους λαούς που καταγγέλλουν την γενοκτονία στη Γάζα.

Επιχειρούν να τρομοκρατήσουν όσους αντιστέκονται στο σφαγείο.

Θέλουν τους λαούς συνένοχους στο έγκλημα και νομίζουν ότι θα τα καταφέρουν με τον φόβο και την τρομοκρατία.

Κόντρα στην τρομοκρατία και τα λαγωνικά της κυβέρνησης και της πρεσβείας η σημαία του αγώνα της Παλαιστίνης κυμάτισε από θεατές και δρομείς ξανά στο κέντρο της Αθήνας

Τώρα να σταματήσουν οι προληπτικές τρομοκρατικές προσαγωγές

Οι λαοί δε θα σιγήσουν

Οι λαοί έχουν ξεσηκωθεί ενάντια στη δολοφονία χιλιάδων παιδιών

Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις