Ελλάδα

«Πάμε Σχολείο» από το Δήμο Νέας Σμύρνης

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Δήμος Νέας Σμύρνης, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Την ονόμασε «Πάμε Σχολείο» και η δράση προβλέπει συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά που τα έχουν ανάγκη, καθώς οι οικογένειές τους αδυνατούν να τα αγοράσουν.

Η συλλογή θα γίνεται υπό τον συντονισμό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου, καθημερινά από αύριο (31/8) έως και την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, με σημείο παράδοσης το Κέντρο Κοινότητας της Νέας Σμύρνης (Ελ. Βενιζέλου 14).

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι σχολικές τσάντες, κασετίνες, μολύβια, στιλό, χαρτικά, τετράδια, γόμες, μαρκαδόροι, χάρακες, μπογιές και ό,τι άλλο χρειάζεται ένας μαθητής και θα παραδοθούν στις δικαιούχους οικογένειες με απόλυτη εχεμύθεια. Σύμφωνα με την οδηγία του ιατρού εργασίας γίνεται παράκληση προς τους δημότες, ώστε η προσφορά των ειδών να είναι σε πλαστική ή πλαστικοποιημένη συσκευασία και όχι σε χάρτινη ή υφασμάτινη, έτσι ώστε να απολυμανθούν πριν τη διανομή τους, στο πλαίσιο προφύλαξης από την covid-19.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μάχη» για τη ζωή δίνει πέντε ημερών βρέφος στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης
«Το μωρό ταξίδεψε από τη Ρόδο με το αεροσκάφος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο» αναφέρει ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
πόδια μωρού
«Δεν υπήρχε lane assist» λέει δικηγόρος της εταιρείας ενοικίασης του μοιραίου βαν που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Ρουμανία
Σύμφωνα με τον Αντώνη Ξυλουργίδη, στο βαν που νοίκιασε ο οδηγός προκειμένου να ταξιδέψει οδικώς στη Γαλλία για να δει την αγαπημένη του ομάδα αντιμέτωπη με την Λυών, δεν υπήρχε lane assist
Το τροχαίο δυστύχαημα των οπαδών του ΠΑΟΚ
7