Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΜΕ: “Ζωγράφισαν” τα γραφεία του ΣΕΒ [pics]

ΠΑΜΕ ΣΕΒ απεργία
Φωτογραφία 902.gr

Αξημέρωτα συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ έξω από τα γραφεία του ΣΕΒ και με συνθήματα για τον κατώτατο μισθό και την απεργία “ζωγράφισαν” με κόκκινη μπογιά την πρόσοψη!

Η παρέμβαση του ΠΑΜΕ στα γραφεία του ΣΕΒ έγινε πριν καλά καλά ξημερώσει η Τρίτη (12.12.2017). Με σκαλωσιές και κόκκινη μπογιά, τα συνθήματα στους τοίχους του κτιρίου, δεν άργησαν να γραφτούν.

«751 κατώτερο μισθό» και «Κάτω τα ξερά σας από την απεργία» έγραψαν τα μέλη του Πανεργατικού Μετώπου. Άλλα συνθήματα ήταν: «Αυξήσεις στους μισθούς», «Όχι στα χαράτσια και στη φοροληστεία».

Με κόκκινη μπογιά στην είσοδο των γραφείων του ΣΕΒ, οι εργαζόμενοι υπογράμμισαν το σύνθημα «Κέρδη βουτηγμένα στων εργατών το αίμα» και ότι για την εργατική τάξη «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

Φωτογραφία ΠΑΜΕ
Φωτογραφία ΠΑΜΕ
Φωτογραφία ΠΑΜΕ
Φωτογραφία ΠΑΜΕ

Εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα συμμετείχαν στην παρέμβαση στα γραφεία του ΣΕΒ.

Εικόνες από την παρέμβαση του ΠΑΜΕ στα γραφεία του ΣΕΒ

Φωτογραφία 902.gr
Φωτογραφία 902.gr
Φωτογραφία 902.gr
Φωτογραφία 902.gr

Το Πανεργατικό Μέτωπο καλεί τους «εργαζόμενους, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, να απαντήσουν αγωνιστικά, να πάρουν μαζικά μέρος στην πανελλαδική-πανεργατική απεργία στις 14 Δεκέμβρη, στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα, στις 10.30 στην Ομόνοια».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις