Ελλάδα

Παναγία Τήνου – Βυθίστηκε μέσα στο λιμάνι του Πειραιά – Συγκλονιστικές εικόνες!

Απίστευτες είναι οι εικόνες με το πλοίο Παναγία Τήνου να έχει πάρει κλίση και στην ουσία να βυθίζεται στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο το οποίο είναι δεμένο στην Πύλη Ε4 στο λιμάνι του Πειραιά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πλοίο ήταν παροπλισμένο και τα νερά άρχισαν να μπαίνουν πιθανότατα από ρήγμα που δημιουργήθηκε. Το πλοίο πήρε γρήγορα κλίση και τα όσα πλοία που ήταν δεμένα κοντά του απομακρύνθηκαν για λόγους ασφαλείας!

Το λιμενικό ενημερώθηκε στις 11:15 ότι το πλοίο είχε πάρει κλίση και έβαζε νερά από την δεξιά πλευρά. Στο σημείο βρέθηκαν ρυμουλκά και μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν κάπως να το ισορροπήσουν.  Γύρω από το πλοίο έχουν τοποθετηθεί τεχνητά φράγματα για να αποτραπεί η ρύπανση.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δήμος Αγίας Βαρβάρας για Δημήτρη Κόκοτα: Ψήφισμα για τον θάνατο του τραγουδιστή – Τιμητικές διακρίσεις και αναβολή εκδηλώσεων
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Βαρβάρας συνεδρίασε εκτάκτως, με μοναδικό θέμα την έγκριση ψηφίσματος για τον θάνατο του Δημήτρη Κόκοτα
Ο Δημήτρης Κόκοτας με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρο Μίχο.