Ελλάδα

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Τα πλοία της Sea Jets αποχαιρέτισαν τον «πατριάρχη» της ναυτιλίας – Συγκίνηση στην κηδεία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το στερνό αντίο είπαν τα πλοία της Sea Jets και σύσσωμο το πλήρωμά τους στον εφοπλιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο, που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών στα 90 του χρόνια. 

Ο πατριάρχης της εφοπλιστικής οικογένειας Ηλιόπουλου, του ομίλου Sea Jets, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, «σάλπαρε» για το αιώνιο ταξίδι. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στο Μάτι παρουσία πλήθους κόσμου. Αμέσως μετά, η νεκρική πομπή κατέβηκε στο λιμάνι της Ραφήνας.

Δείτε βίντεο του RPN:

Μάλιστα η νεκροφόρα έκανε και μία βόλτα μέσα στο «Champion Jet 1», και οι κόρνες τον πλοίων ξεσήκωσαν όλη τη Ραφήνα, αποχαιρετώντας τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Η κηδεία του «πατριάρχη» της ελληνικής ναυτιλίας τελέστηκε στο νεκροταφείο της Ραφήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 43χρονη για πρόκληση δύο πυρκαγιών στην Κερατέα - Σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση
Η γυναίκα προκάλεσε με πρόθεση δύο πυρκαγιές σε υπαίθριους χώρους της Κερατέας, θέτοντας εστίες φωτιάς στις 11:05 και στις 11:24 το πρωί της Τρίτης
περιπολικό