Ελλάδα

Παναττική στάση εργασίας προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Παναττική στάση εργασίας προκήρυξε για την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να διευκολυνθούν συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση, να παραβρεθούν σε δίκες της διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι ώρες πραγματοποίησης της στάσης θα γνωστοποιηθούν όταν δημοσιοποιηθούν τα πινάκια εκδίκασης των υποθέσεων.
Ειδικότερα, ο τέως πρόεδρος, Θέμης Μπαλασόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του 2010, δικάζονται από το Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για παράνομη είσοδο και «διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας» στον ΧΥΤΑ Φυλής, στις 6 και 7 Μαρτίου του 2010, την περίοδο εφαρμογής του πρώτου μνημονίου.
Την ίδια ημέρα, από το Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, θα δικαστεί το 35μελές Γενικό Συμβούλιο, με την κατηγορία της ρύπανσης περιβάλλοντος, για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Νοέμβριο του 2011.
Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ κάνει λόγο για «προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στους ΟΤΑ και ποινικοποίησης των αγώνων τους» και καλεί συνδικαλιστές και εργαζόμενους στους ΟΤΑ της Περιφέρειας Αττικής να συγκεντρωθούν έξω από τα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, την ώρα εκδίκασης των δύο υποθέσεων «και να στείλουν ηχηρό μήνυμα πώς δεν τρομοκρατούνται».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νεκροί ανασύρθηκαν οι δύο πιλότοι μετά την συντριβή του Phantom στην Τανάγρα
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 3 το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια του αεροπορικού σόου Athens Flying Week - Σύμφωνα με μαρτυρίες λίγο πριν από την πτώση το αεροσκάφος έβγαζε καπνούς
Φωτιά στην Τανάγρα
Ανανεώθηκε πριν 12 λεπτά
61
Μαραθώνας: Στο αυτόφωρο η 68χρονη και ο γιος της – Επιμένει ότι έθαψε την ηλικιωμένη μητέρα της για να παίρνει την σύνταξη
Η κατηγορούμενη φέρεται να αποδέχεται ότι έθαψε τη σορό της υπερήλικης γυναίκας στο σπίτι τους στον Μαραθώνα για να παίρνει τη σύνταξή της, ενώ ο γιος της αρνείται ότι συμμετείχε στην πράξη
Η 68χρονη γυναίκα και ο γιος της που κατηγορούνται για την υπόθεση