Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πανελλαδικές 2016: Τι λένε οι ίδιοι οι μαθητές για τα θέματα που έπεσσαν στην Έκθεση

Πανελλαδικές 2016: Τι λένε οι ίδιοι οι μαθητές για τα θέματα που έπεσσαν στην Έκθεση

Βατά χαρακτηρίζουν τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας, στα οποία δοκιμάστηκαν σήμερα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, οι μαθητές που πριν απο λίγη ώρα παρέδωσαν το γραπτό τους στο 39ο Λύκειο Αθηνών στην Κυψέλη.

Το θέμα της έκθεσης που κλήθηκαν να γράψουν οι μαθητές ήταν η φιλία και η σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ οι υποψήφιοι δεν φάνηκε να αντιμετώπισαν δυσκολίες καθώς τα ερωτήματα προέρχονταν απο την τράπεζα θεμάτων. Ο Ντάνι και η Μαρία μίλησαν στο Newsit.gr για τη σημερινή πρεμιέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων και περιέγραψαν τα συναισθήματά τους αλλα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατα την προετοιμασία τους.

“Ολο το θέμα είναι να μην εχεις άγχος, γιατι αν εχεις άγχος χάνεται η μπάλα”, λεει η Μαρία που ειναι ικανοποιημένη απο τη σημερινή της επίδοση ενω ο Ντάνι,με καταγωγή απο το Κονγκό, δεν μοιάζει να ανησυχεί για το γραπτό του καθώς εχει ηδη κάνει την επιλογή του.

“Εύκολα ήταν τα θέματα αλλά εγω θέλω να σπουδάσω τουριστικά. Δεν με ενδιαφέρει να μπω σε κάποια σχολή”, προσθέτει ο Ντάνι ο οποίος βλέπει το μέλλον του μακριά απο την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε