Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2016: Αυτές είναι οι απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Πανελλήνιες 2016: Αυτές είναι οι απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Με το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Μάθημα Επιλογής συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Δείτε τις απαντήσεις.

Το newsit.gr σας παρουσιάζει τις εκφωνήσεις και τις απαντήσεις των θεμάτων και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (Οι απαντήσεις είναι προχειρες και θα ανανεώνονται συνεχώς)

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα των Πανελλήνιων εξετάσεων 2016


Πανελλήνιες 2016: Οδηγίες για Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Για το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας η εξέταση περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες ερωτήσεων:

  • α) Η πρώτη αποτελείται από ερωτήσεις με τις οποίες ελέγχεται τόσο η κατοχή των αναγκαίων γνωστικών στοιχείων όσο και η κατανόησή τους.
  • β) Η δεύτερη αποτελείται από μία ερώτηση με την οποία ελέγχεται η ικανότητα σύνθεσης και κριτικής ανάλυσης και εφαρμογής στην καθημερινή πράξη των γνώσεων που απέκτησαν οι υποψήφιοι.
  • γ) Η τρίτη αποτελείται από μία άσκηση, η οποία απαιτεί την εφαρμογή τύπων, νόμων ή αρχών για την εξαγωγή αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων. Η άσκηση μπορεί να αναλύεται σε επιμέρους ερωτήματα.
  • δ) Η τέταρτη αποτελείται από ένα πρόβλημα, το οποίο απαιτεί την ικανότητα συνδυασμού γνώσεων για τον υπολογισμό, τη συσχέτιση και αξιολόγηση οικονομικών μεγεθών. Το πρόβλημα αυτό μπορεί να αναλύεται σε επιμέρους ερωτήματα.

Η βαθμολογία κατανέμεται κατά 25% σε καθεμία από τις ομάδες αυτές. Η κατανομή της βαθμολογίας στις ερωτήσεις κάθε ομάδας, μπορεί να διαφοροποιείται ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας σε καθεμία από αυτές, η οποία καθορίζεται κατά τη διατύπωση των θεμάτων και ανακοινώνεται στους υποψηφίους γραπτώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Δείτε εδώ τα πάντα για τις ΒΑΣΕΙΣ 2015

Πανελλήνιες 2016: Το πρόγραμμα και το μηχανογραφικό [πίνακες]

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε