Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2016 – Μηχανογραφικό: Under… construction η εφαρμογή, σε λειτουργία ξανά από Παρασκευή!

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Είναι απορίας άξιο γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να γίνουν τεχνικές εργασίες στην εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Αλλά έγινε. Και η εφαρμογή θα είναι ξανά διαθέσιμη τους μαθητές που έδωσαν και φέτος πανελλήνιες από την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, από αύριο Πέμπτη 23 Ιουνίου, η εφαρμογή «Σύστημα Υποβολής Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου» δεν θα είναι διαθέσιμη, προκειμένου να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες.

Η εφαρμογή θα τεθεί ξανά σε λειτουργία από την Παρασκευή 24 Ιουνίου και θα έχει προστεθεί και η δυνατότητα της ηλεκτρονικής υποβολής – οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων 2016.

Οι υποψήφιοι, δηλαδή, θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά – να οριστικοποιούν το μηχανογραφικό τους δελτίο, αποκτώντας μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου. Το γιατί αυτό δεν είχε γίνει πριν φτάσει η ώρα για να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι φοιτητές το μηχανογραφικό τους, παραμένει άγνωστο.

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής – οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων 2016 θα είναι από την Παρασκευή 24 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε