Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2018: Τελειώνουν οριστικά το Σάββατο!

Πανελλήνιες 2018

Λίγο υπομονή ακόμα και οι Πανελλήνιες 2018 οδεύουν προς το τέλος τους! Όσα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι που δίνουν τις επόμενες μέρες.

Δύο τελευταία μαθήματα έμειναν για να τελειώσουν οριστικά και για όλους τους υποψήφιους οι Πανελλήνιες 2018. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 29 Ιουνίου δίνουν το μάθημα της Αρμονίας στις 08.30 π.μ., ενώ το Σάββατο 30 Ιουνίου δίνουν το μάθημα “Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων” στις 08.30 π.μ. Παρόλο που είναι τα τελευταία μαθήματα και οι υποψήφιοι είναι πια πολύ κουρασμένοι, πρέπει να δείξουν τις γνώσεις τους και να αντιμετωπίσουν τα θέματα με συγκέντρωση, ψυχραιμία και πάνω από όλα θετική σκέψη!

Τι να μη ξεχάσετε!

  • Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2018 πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ., μέχρι τις 15:00 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ.μ., μέχρι τις 09:30 π.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π.μ.
  • Όλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο του εξεταζόμενου, την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, 2 στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή χυμό.
  • Στις Πανελλήνιες 2018 δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών ή επικοινωνίας, ή άλλα αντικείμενα, εκτός από αυτά που επιτρέπονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Κ.Ε.Ε. ή της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων. Για τον έλεγχο υπεύθυνοι είναι οι επιτηρητές.
  • Αν ο υποψήφιος που εξετάζεται στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα φέρει μαζί του στην αίθουσα στην οποία εξετάζεται αντικείμενο ή αντιγράφει κατά τη διάρκεια της εξέτασης από βιβλίο ή οποιουδήποτε είδους σημειώσεις ή από γραπτό δοκίμιο άλλου εξεταζομένου, ή θορυβεί και δε συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επιτηρητών επιχειρώντας να αντιγράψει ή εμποδίζοντας την εξέταση άλλων εξεταζομένων, απομακρύνεται από την αίθουσα εξέτασης και το γραπτό βαθμολογείται με τον βαθμό μηδέν.

Οι Πανελλήνιες 2018 τελειώνουν σύντομα! Υπομονή και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις