Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2020: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

πανελλήνιες
Φωτογραφία αρχείου

Τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2020 περιμένουν με αγωνία χιλιάδες υποψήφιοι, προκειμένου να έχουν μια πρώτη… εικόνα για τις σχολές, όπου μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα foititikanea, που επικαλείται σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας, οι βαθμολογίες των μαθημάτων που εξετάστηκαν στις Πανελλαδικές 2020 των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, μετά τις 13.00. Εκείνη την ημέρα θα λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, τα οποία θα αναρτήσουν τις καταστάσεις με τις βαθμολογίες. Κατά την ανάρτησή τους στα σχολεία, δεν θα αναγράφουν τα ονομαστικά στοιχεία, αλλά μόνο τους κωδικούς των υποψηφίων και τους βαθμούς τους.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2020 (Βαθμολογίες) μέσα από την ειδική πλατφόρμα http://results.it.minedu.gov.gr του Υπουργείου Παιδείας. Οι υποψήφιοι για να αποκτήσουν πρόσβαση στα αποτελέσματα θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Πηγή: foititikanea

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις