Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2021 Βαθμολογίες – results.it.minedu.gov.gr: Αναρτήθηκαν οι βαθμοί – Δείτε τα αποτελέσματα

Πανελλήνιες 2021 Βαθμολογίες – results.it.minedu.gov.gr: Αναρτήθηκαν οι βαθμοί – Δείτε τα αποτελέσματα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021: Αναρτήθηκαν στην ειδική ελίδα του Υπουργείου Παιδείας τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2021. Πως μπορείτε να δείτε τις βαθμολογίες.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα στα ειδικά μαθήματα στις Πανελλήνιες 2021, καθώς και για την έναρξη συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Σημειώνεται, ότι ο συνολικός αριθμός εισακτέων, σύμφωνα με το υπουργείο, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ανέρχεται σε 77.415 ενώ οι υποψήφιοι ήταν περισσότεροι από 100.000.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας «φέτος για πρώτη φορά οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr.»

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε νωρίτερα ότι πάνω από 70.000 υποψήφιοι θα μάθουν σήμερα τους βαθμούς των Πανελληνίων μέσω SMS.

Σημειώνεται επίσης ότι θα αναρτηθούν καταστάσεις με τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων στα Λύκεια. Τα έγγραφα θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Ειδικά για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού οι υποψήφιοι που δεν έχουν αποκτήσει κωδικό ασφαλείας (password) για το Μηχανογραφικό Δελτίο, θα μπορούν να ζητήσουν να τους αποδοθεί στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ που άνοιξαν τις πύλες τους για τις βαθμολογίες.

Το ενδιαφέρον πλέον των υποψηφίων στρέφεται στις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2021 και στην Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις