Ελλάδα

Πανελλήνιες 2024: Λήγει η προθεσμία για το Μηχανογραφικό – Αύριο η τελευταία ημέρα για την υποβολή του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγες ώρες έχουν ακόμα στη διάθεσή τους για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού τους δελτίου οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2024.

Συγκεκριμένα μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18.07.2024) θα είναι ανοικτή η πλατφόρμα ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικών Δελτίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου για εισαγωγή σε Δημόσιες ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ).

Έως τότε, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται τη σχετική πλατφόρμα, στη διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr και, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας (password), μπορούν να επιλέγουν την επεξεργασία Μηχανογραφικού ή Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου και να προχωρούν στην οριστικοποίησή του.

Στους υποψηφίους προτείνεται να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το υποβληθέν οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι η προθεσμία υποβολής των Μηχανογραφικών και Παράλληλων Μηχανογραφικών Δελτίων είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να προβεί στην οριστικοποίηση τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, υποστήριξη, ακόμα και χρήση υπολογιστή που τυχόν δεν διαθέτουν, οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθύνονται στα λύκειά τους, τα οποία θα είναι ανοιχτά αύριο, Πέμπτη 18 Ιουλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ - Το μήνυμα που εμφανίζεται
Όπως φαίνεται, πρόκειται για επίθεση τύπου web defacement, κατά την οποία οι δράστες αποκτούν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον διακομιστή και αντικαθιστούν την αρχική σελίδα του ιστοτόπου με δικό τους περιεχόμενο
Κυβερνοεπίθεση στον ΕΦΕΤ
Χαλάνδρι: «Ο 17χρονος και ο φίλος του πήραν αλκοόλ με πλαστό δίπλωμα, ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν τον είδε να πέφτει από το μπαλκόνι» λέει εργαζόμενη στο ξενοδοχείο
«Ο νεαρός είπε ότι στην αρχή είχαν πάει σε περίπτερο να πάρουν αλκοόλ και δεν τους έδωσαν, μετά σκέφτηκαν να φτιάξουν την πλαστή άδεια οδήγησης και έτσι την έδειξαν στο μίνι μάρκετ και κατάφεραν να αγοράσουν αλκοόλ»
Πτώση 17χρονου στο Χαλάνδρι
Πάνω από 150 συλλήψεις την τελευταία τριετία για γκαζάκια – Οι 191 δικογραφίες και τα ερωτήματα για την ποινική έκβαση τους
Την τελευταία τριετία έχουν σχηματιστεί 191 δικογραφίες για υποθέσεις που αφορούν τοποθετήσεις εμπρηστικών μηχανισμών σε γραφεία, εταιρίες, σπίτια ακόμα και σε αυτοκίνητα
Εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη