Ελλάδα

Πανελλήνιες 2024: Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για την υποβολή αίτησης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λήγει αύριο Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για το 2024, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε με σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024, λήγει αύριο Παρασκευή 15.12.2023, η προθεσμία για την υποβολή από τους ενδιαφερόμενους της αίτησης-δήλωσης για την συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για το 2024.

«Όλοι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2024 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής της εν λόγω αίτησης για φέτος λήγει αύριο Παρασκευή 15-12-2023. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση. Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα, οι υποψήφιοι μπορούν να τα αναζητούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ» αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΥΠΑΙΘΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρειος Πάγος: Δημοσιεύθηκε η απόφαση που δικαιώνει τους δανειολήπτες που έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη για τον υπολογισμό των τόκων
Η ολομέλεια αποφάσισε ότι ο υπολογισμός των τόκων των δανειοληπτών που έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη, πρέπει να υπολογίζεται στη μηνιαία δόση τους και όχι στο σύνολο του δανειακού ποσού
Άρειος Πάγος
Υποκλοπές: Και ο Θανάσης Κουκάκης ζητά ανάσυρση της υπόθεσης από το αρχείο 
Ο δημοσιογράφος ζητά την επανεξέταση της υπόθεσης, την εξέταση και των τεσσάρων καταδικασθέντων και την κλήση για κατάθεση πέντε φυσικών προσώπων - κλειδιά στην εταιρεία Ισραηλινών συμφερόντων
Θανάσης Κουκάκης