Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Πανεπιστημιούπολη: Την τραυμάτισε και της άρπαξε το κινητό

Πανεπιστημιούπολη: Την τραυμάτισε και της άρπαξε το κινητό
Φωτογραφία αρχείου

Συνόδευσε την αδελφή της στο Πανεπιστήμιο και δέχτηκε εντός του χώρου του εκπαιδευτικού ιδρύματος επίθεση από άγνωστο άντρα, ο οποίος με τη χρήση βίας της πήρε το τηλέφωνο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στον 8ο όροφο της Φιλοσοφικής σχολής. Το θύμα μαζί με την αδελφή της βρίσκονταν σε διάδρομο του κτιρίου όταν ο ένας άντρας -που φορούσε μάσκα για την προφύλαξη από τον κορονοϊό– τις πλησίασε. Ξαφνικά ο άγνωστος όρμησε στην αδερφή της φοιτήτριας και όπως αναφέρουν πηγές του Πανεπιστημίου στο newsit.gr, της πήρε το κινητό της τηλέφωνο. Η κοπέλα αντιστάθηκε και ο δράστης με τη χρήση βίας της άρπαξε τελικά το κινητό της τηλέφωνο, προκαλώντας τον τραυματισμό της κοπέλας.

Φοιτητές αλλά και το προσωπικό του Πανεπιστήμιου που βρίσκονταν κοντά στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό, έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπέλα, ενώ ο άγνωστος κατάφερε να διαφύγει από τη Σχολή.

Άνθρωποι του Πανεπιστημίου εξηγούν στο newsit.gr ότι αμέσως μετά το ατυχές περιστατικό παρασχέθηκαν στην κοπέλα οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έφυγε μαζί με την αδερφή της από την σχολή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις