Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Πανικός από φωτιά σε αυτοκίνητο – Απείλησαν σπίτι οι φλόγες

Πανικός από φωτιά σε αυτοκίνητο – Απείλησαν σπίτι οι φλόγες

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στον Κολωνό από φωτιά σε αυτοκίνητο. Η φωτιά, πιθανότατα από εμπρησμό, ξέσπασε στις τρεις τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο στην οδό Συρράκου στον Κολωνό.

Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα και οι φλόγες άρχισαν να απειλούν ένα διαμέρισμα. Από τη φωτιά υπέστη ζημιές και ένα δεύτερο αυτοκίνητο, παρκαρισμένο μπροστά από εκείνο που έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Λόγω των πυκνών καπνών, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν τρεις ανήλικοι από το διαμέρισμα.  Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δράστες πυρπόλησαν το αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Συρράκου, λίγο μετά τις 3.30, ενώ μόλις έσπευσαν πυροσβέστες στο σημείο διαπίστωσαν ότι από τους πυκνούς καπνούς είχαν εγκλωβιστεί τρεις ανήλικοι σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου.  Οι πυροσβέστες κατέβασαν από το κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας τους ανήλικους, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές…

Οι περίοικοι ενημέρωσαν την Πυροσβεστική. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 8 άνδρες με τρία οχήματα που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Ευτυχώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε και στο σπίτι το οποίο υπέστη μικρές υλικές ζημιές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις