Ελλάδα

Πανικός στον Βόλο: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα προς άγνωστη κατεύθυνση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (13/05/2025) στον Βόλο και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Νικολάου, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε θαμώνες καταστήματος με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες προσέγγισαν το τραπέζι όπου κάθονταν πολίτες στον Βόλο και χωρίς τους επιτέθηκαν με μαχαίρι και τους τραυμάτισαν.

Παράλληλα όπως αναφέρει ο taxydromos άρχισαν να σπάζουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, τραπέζια, καρέκλες, πιάτα, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στο κατάστημα.

Σύμφωνα με το thenewspaper οι τραυματίες φέρουν επιφανειακά τραύματα και έχουν μεταφερθεί προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου. Οι Αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ καταθέσεις λαμβάνονται από αυτόπτες μάρτυρες.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα προς άγνωστη κατεύθυνση.Το σημείο παραμένει υπό αυστηρή επιτήρηση, ενώ λαμβάνονται και αξιολογούνται καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους, καθώς πρόκειται για μία από τις πιο κεντρικές και πολυσύχναστες περιοχές της πόλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στο Ηράκλειο: Η περιγραφή του ανήλικου παιδιού «καίει» τον 30χρονο που παρέσυρε με το αυτοκίνητο την 28χρονη μητέρα
Η 28χρονη, η οποία νοσηλεύεται στο ΠαΓΝΗ, δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση - Κάποιες λέξεις έχει ψελλίσει, όμως μετά βίας ανοίγει τα μάτια της
Ο 30χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του 13