Ελλάδα

Πάνω από 1.000 πρόσφυγες αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Περισσότεροι από 1.000 πρόσφυγες αναχώρησαν σήμερα με πούλμαν από τος πύλες Ε1 και Ε2 και την Πέτρινη Αποθήκη του λιμανιού του Πειραιά, με προορισμό το κέντρο υποδοχής στη Μαλακάσα.

Σύμφωνα με τη χθεσινή καταμέτρηση του λιμενικού σώματος 2666 άτομα είχαν καταμετρηθεί μέχρι τις 8 το βράδυ στους χώρους φιλοξενίας του λιμανιού ενώ χθες στις 11:30 το βράδυ κατέπλευσε το “Νήσος Μύκονος” με 476 άτομα από Χίο Μυτιλήνη και Σάμο.

Σήμερα το πρωί κατέπλευσε το λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Αριάδνη” μεταφέροντας συνολικά 658 μετανάστες και πρόσφυγες, 300 άτομα από τη Χίο και 358 από τη Μυτιλήνη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο «έλεος» της κακοκαιρίας η χώρα: Ανεμοστρόβιλοι σε Αλεξανδρούπολη και Ηλεία – Λύνουν κάβους τα πλοία
Στην Αλεξανδρούπολη ριπές που έφτασαν τα 154,5 χλμ./ώρα, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, και διήρκεσαν περίπου 15 λεπτά, ξερίζωσαν περισσότερα από 15 δέντρα
Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη