Ελλάδα

Πειραιάς: Στα χέρια της αστυνομίας ο «δράκος» που είχε επιτεθεί σε 7 γυναίκες

Οι γυναίκες αναγνώρισαν τον 36χρονο Αιγύπτιο ως τον δράστη των επιθέσεων που δέχτηκαν
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα χέρια των διωκτικών Αρχών έπεσε ένας 36χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει έξι σεξουαλικές επιθέσεις και μία απόπειρα βιασμού σε γυναίκες στην περιοχή του Πειραιά

Το απόγευμα της Δευτέρας (16.3.26), άνδρες της ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον αλλοδαπό για απείθεια και βία κατά υπαλλήλων ενώ στερούνταν νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.

Στην αρχή μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά.

Εκεί από την έρευνα και την προανάκριση προέκυψε ότι ο 36χρονος είναι δράστης μιας περίπτωσης απόπειρας βιασμού αλλά και έξι σεξουαλικών επιθέσεων σε βάρος γυναικών που σημειώθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Πειραιά και των Καμινίων.

Οι γυναίκες κλήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά όπου και αναγνώρισαν τον Αιγύπτιο ως τον δράστη των επιθέσεων που δέχτηκαν.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το μετάνιωσα, ζητάω συγγνώμη» λέει ο δολοφόνος της Σταυρούλας Λεβεντάκη – Η μοιραία διαδρομή και το βανάκι με το αίμα
Ο αδερφός του θύματος έκανε μήνυση σε βάρος της συζύγου του δράστη, με την κατηγορία πως προχώρησε σε δημόσιες δηλώσεις που προσβάλλουν τη μνήμη της νεκρής γυναίκας. 
Το βαν που χρησιμοποίησε ο 43χρονος για να μεταφέρει τη σορό της 45χρονης
6
Συνελήφθη 43χρονη για πρόκληση δύο πυρκαγιών στην Κερατέα - Σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση
Η γυναίκα προκάλεσε με πρόθεση δύο πυρκαγιές σε υπαίθριους χώρους της Κερατέας, θέτοντας εστίες φωτιάς στις 11:05 και στις 11:24 το πρωί της Τρίτης
περιπολικό