Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Πανόρμου: Ο άγριος καυγάς πριν το «πιστολίδι» με τους δυο τραυματίες

Πανόρμου: Ο άγριος καυγάς πριν το «πιστολίδι» με τους δυο τραυματίες
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Ο άγνωστος τσακωμός, που οδήγησε σε άγριο πιστολίδι και έστειλε στο νοσοκομείο δύο διερχόμενους πολίτες. Αυτά, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, τα νέα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους και εξετάζουν οι αρχές για το αιματηρό συμβάν χθες το βράδυ στην Πανορμου.

Οι νεότερες πληροφορίες σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων λένε πως στις 20:15, στον πεζόδρομο της οδού Πανόρμου 87, άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, διαπληκτίστηκαν και ένας από αυτούς σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε επανειλημμένα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τον εξοστρακισμό των βολίδων, τραυματίστηκαν στον δεξιό μηρό μια 20χρονη Ελληνίδα και ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας  που έφερε τραύμα στον ώμο. Τα θύματα, μετεφέρθησαν με ιδία μέσα στο «Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειό – Μπενάκειο Ερυθρός Σταυρός», όπου η κοπέλα χειρουργήθηκε και παραμένει νοσηλευόμενη ενώ ο Αλβανός τραυματίας αφού του παρασχέθησαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο. 

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο με τους πυροβολισμούς στην Πανόρμου. Απανωτοί πυροβολισμοί, δύο άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους τραυματισμένα, κανένας κάλυκας, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ του μυστηρίου.

Το γεγονός ότι ο 32χρονος Αλβανός, είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής  οργάνωσης και έδινε το «παρών» τους έκανε να βάλουν στο μικροσκόπιο το παρελθόν του έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν έχει κάποια σχέση με το πιστολίδι και αν ήταν αυτός ο στόχος των άγνωστων «κουμπουροφόρων» και η κοπέλα παράπλευρη απώλεια.

Έτσι, μέσα από κάμερες της περιοχής και μαρτυρίες που αναζητούν προσπαθούν απομονώσουν τη μορφή του πιστολέρο και  να διαπιστώσουν το δρομολόγιο του. Αξίζει να σημειωθεί οτι σύμφωνα με την κοπέλα, τα δυο θύματα, δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Όπως είπε ήταν διερχόμενη από το σημείο όταν δέχτηκε βλήμα από εξοστρακισμό. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις