Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πάνος Καμμένος για το χειρουργείο του: «40 χρόνια Kawasaki, τώρα 6 μήνες καροτσάκι» 

Πάνος Καμμένος για το χειρουργείο του: «40 χρόνια Kawasaki, τώρα 6 μήνες καροτσάκι» 
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / kammenos.panos

Πριν από μερικές μέρες ο Πάνος Καμμένος είχε ένα τροχαίο με μηχανή και τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι. Με ανάρτησή του στο twitter, ο ίδιος ο πρώην υπουργός Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι είχε χτυπήσει και είχε χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο.

Παρά το σοβαρό τραυματισμό του, ο πρώην υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ πάντως διατηρεί το χιούμορ του. Αυτό φαίνεται τουλάχιστον από την τελευταία ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

«40 χρόνια Kawasaki, τώρα 6 μήνες καροτσάκι» δήλωσε o πρώην υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος χαριτολογώντας στην ανάρτησή του, φωτογραφίζοντας το πόδι του στο νοσοκομείο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kammenos (@kammenos.panos)

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός ανακοίνωσε στις αρχές του μήνα ότι τραυματίστηκε στο πόδι και χρειάστηκε να διακομιστεί εκτάκτως στο νοσοκομείο. Έδωσε επίσης update για το χειρουργείο του με… ενημερωτική χροιά από τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, ανεβάζοντας λοιπόν μια φωτογραφία του τηλεγιατρού Μεχμέτ Οζ, που ηττήθηκε στην Πενσιλβάνια αν και ήταν ο εκλεκτός του Ντόναλντ Τραμπ (και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν). 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις