Ελλάδα

Πάνος Νάτσης: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 6.30 το πρωί του Σαββάτου (29.01.2022), όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. 

Οι δυο τους συνεργάζονταν τα τελευταία τρία χρόνια στην παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. 

Η Μαργαρίτα Δρούτσα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του θεάτρου “Ήβη”, μίλησε στο MEGA λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση του θανάτου του ηθοποιού. “Ειδοποιήθηκα από τον παραγωγό μας. Δεν το πίστευα. Έχουμε σοκαριστεί όλοι…”, ήταν τα πρώτα λόγια της, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση”. 

Ακούστε όσα είπε η Μαργαρίτα Δρούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Απείλησε ακόμη και τη μητέρα μου» λέει ο ιδιοκτήτης ταβέρνας που έκανε μήνυση στον γιατρό στο Καστελόριζο
«Έχουμε ήδη καταθέσει μία μήνυση για το περιστατικό και θα ακολουθήσει δεύτερη, για τις απειλές» λέει στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας. «Σύλληψη δεν υπήρξε, δεν του πέρασαν χειροπέδες» αναφέρει ο δήμαρχος
Σύλληψη γιατρού στο Καστελόριζο