Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάνος Νάτσης – Σπύρος Μπιμπίλας στο newsit.gr για το θανατηφόρο τροχαίο: Το έμαθα από συναδέλφους

Πάνος Νάτσης – Σπύρος Μπιμπίλας στο newsit.gr για το θανατηφόρο τροχαίο: Το έμαθα από συναδέλφους

Σοκ και θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον ξαφνικό χαμό του Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου σε τροχαίο. Για τον 31χρονο ηθοποιό μίλησε στο newsit.gr o πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας.  

«Δεν μπορώ να το πιστέψω! Παίζαμε μαζί στην σειρά «Σέρρες» που ήταν ο πρωταγωνιστής. Κάναμε τα γυρίσματα. Τον είδα στο τελευταίο γύρισμα πριν από ενάμιση μήνα» αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στο newsit.gr για τον ξαφνικό χαμό του ηθοποιού. 

«Το έμαθα από τους ηθοποιούς που ήταν χθες μαζί. Δεν ξέρω που έγινε το δυστύχημα. Τώρα όλοι οι συνάδελφοι τηλεφωνιόμαστε μεταξύ μας. Νέο παιδί. Τι την ήθελε την μηχανή;» σημειώνει στο newsit.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. «Είμαι πολύ ενάντια στις μηχανές, θα ήθελα να καταργηθούν, αφού βλέπουμε τόσους νέους να χάνονται έτσι» προσθέτει. 

«Ο Πάνος ήταν ένα από τα πιο γλυκά παιδιά που είχα γνωρίσει. Είμαι πολύ χάλια για να μιλήσω. Εξαιρετικός συνάδελφος, πολύ εργατικός. Στα γυρίσματα ήταν πολύ «σπασίκλας», ήθελε όλα να είναι τέλεια» καταλήγει ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας. 

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις