Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάνος Νάτσης: Βίντεο ντοκουμέντο με το φορτηγό δευτερόλεπτα πριν το θανατηφόρο τροχαίο

Πάνος Νάτσης: Βίντεο ντοκουμέντο με το φορτηγό δευτερόλεπτα πριν το θανατηφόρο τροχαίο

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr.

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 31χρονο ηθοποιό έγινε στις 6.45 το πρωί του Σαββάτου (29.01.2022), στο Μεταξουργείο, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ο ηθοποιός, συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. Το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης την οδό Κεραμεικού.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται το μοιραίο φορτηγό, δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση με τη μηχανή του γνωστού ηθοποιού.

 

Ο αυτόπτης μάρτυρας

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για παραβίαση stop. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο Πάνος Νάτσης είδε το stop την τελευταία στιγμή, πάτησε φρένο, αλλά η μηχανή γλίστρησε, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και στη συνέχεια έπεσε στην αριστερή πλευρά του φορτηγού. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.   

Ο οδηγός του φορτηγού παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη από την Τροχαία, που τον οδήγησε στον “Ερυθρό Σταυρό” για αλκοτέστ. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις