Ελλάδα

Πάνος Ρούτσι: «Συνεχίζω τον αγώνα μου μέχρι τα αιτήματα μου να γίνουν δεκτά»

«Σήμερα κλείνω 23 μέρες εδώ στο Σύνταγμα και συνεχίζω τον αγώνα μου» είπε ακόμη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν κάνει πίσω ο Πάνος Ρούτσι και συνεχίζει την απεργία πείνας μέχρι να δικαιωθεί όπως δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης 07.10.2025. Ο αγώνας του θα συνεχιστεί, αναμένοντας τις εξελίξεις με την άδεια για τοξικολογικές εξετάσεις στον γιο του που ήταν ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και ενώ διανύει την 23η ημέρα απεργίας πείνας.

«Σήμερα κλείνω 23 μέρες εδώ στο Σύνταγμα και συνεχίζω τον αγώνα μου μέχρι να πάρουμε διαβεβαίωση από την κυβέρνηση ότι τα αιτήματα μου να γίνουν δεκτά», δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης, ο Πάνος Ρούτσι, που ζητά να βρεθεί η αλήθεια για την τραγωδία στα Τέμπη στην οποία έχασε τον γιο του Ντένη.

Ως κύριο αίτημα ο Πάνος Ρούτσι έχει το να λάβει τη διαβεβαίωση ότι τα αιτήματά του θα γίνουν πλήρως δεκτά και μέχρι τότε, συνεχίζει την απεργία πείναςστο Σύνταγμα.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν έχω να πω πολλά πράγματα, ο κόσμος μιλάει από μόνος του, έρχεται κάθε μέρα εδώ. Εύχομαι να μη συνεχιστεί πολύ ακόμα και αναμένουμε απαντήσεις και εξελίξεις. Να υπάρξει διαφάνεια. Πολύς πόνος, πολλή κούραση , έχω υπομονή. Μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα μου θα είναι εδώ».

 

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου από την Επιτροπή Αλληλεγγύης όπου θα ανακοινώσουν όσα συνέβησαν όσα αυτές τις ημέρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εισαγγελική έρευνα μετά τις καταγγελίες Κωνσταντινίδη: «Έχασα την σύζυγό μου από καρκίνο – Οι θεραπείες με ψευτογιατρό από τα Σκόπια που είχε ιατρείο και στη Θεσσαλονίκη»
Ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών μίλησε για θεραπείες στη Βόρεια Μακεδονία, με παραρτήματα να υπάρχουν και σε Φλώρινα και Θεσσαλονίκη
Close-up of a healthcare professional's torso wearing a lab coat and stethoscope. Crossed arms, Medicine.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα το Σάββατο για τον εορτασμό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη
Η Ελληνική Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να αποφεύγουν τη διέλευση από τα συγκεκριμένα σημεία κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων
Περιπολικό της Αστυνομίας