Ελλάδα

Παντελής Παντελίδης: Δεν είχε ασφάλεια – Τι λέει ο δικηγόρος

Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει έχει φέρει μετά το τραγικό τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης έναν πραγματικό χορό εκατομμυρίων ευρώ.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή ξεκαθαρίζει, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, ότι παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε ασφάλεια ζωής, δεν θα εισπράξει η οικογένειά του κανενα ποσό, όπως το ένα εκατομμύριο ευρώ όπως ακούγεται, δεν έχει κανέναν οικονομικό λόγο η οικογένειά του να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ήταν εκείνος ο οδηγός του μοιραίου τζιπ.


Όπως χαρακτηριστικά λέει ο κ. Λυκούδης, δικηγόρος της οικογένειας, “ο Παντελής Παντελίδης, σας λέω μετά πλήρους βεβαιότητας δεν είχε κάνει καμία ασφάλεια ζωής. Το μόνο που είχε ο Παντελής ήταν μια κάρτα νοσηλείας”.

Μάλιστα όπως τονίζει ο αγώνας της οικογένειάς του είναι ηθικός, θέλουν επιχειρώντας να αποδείξουν ότι δεν ήταν εκείνος ο οδηγός να αποκαταστήσουν την υστεροφημία του και να δικαιώσουν τον Παντελή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Φοβάμαι να πω αν με μετέφερε ο ανιψιός στην Καλαμάτα» λέει ο 22χρονος φερόμενος εκτελεστής της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα
Νέα στοιχεία αποκάλυψε ο φερόμενος συνεργός για τον 22χρονο φερόμενο εκτελεστή, οι ασταμάτητες τηλεφωνικές κλήσεις, ο φόβος και το τηλεφώνημα 2 μέρες μετά το φονικό
Ο 22χρονος φερόμενος συνεργός και ο 22χρονος φερόμενος εκτελεστής του φονικού στη Φοινικούντα