Ελλάδα

Παντελής Παντελίδης: Δεν είχε ασφάλεια – Τι λέει ο δικηγόρος

Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει έχει φέρει μετά το τραγικό τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης έναν πραγματικό χορό εκατομμυρίων ευρώ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή ξεκαθαρίζει, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, ότι παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε ασφάλεια ζωής, δεν θα εισπράξει η οικογένειά του κανενα ποσό, όπως το ένα εκατομμύριο ευρώ όπως ακούγεται, δεν έχει κανέναν οικονομικό λόγο η οικογένειά του να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ήταν εκείνος ο οδηγός του μοιραίου τζιπ.


Όπως χαρακτηριστικά λέει ο κ. Λυκούδης, δικηγόρος της οικογένειας, “ο Παντελής Παντελίδης, σας λέω μετά πλήρους βεβαιότητας δεν είχε κάνει καμία ασφάλεια ζωής. Το μόνο που είχε ο Παντελής ήταν μια κάρτα νοσηλείας”.

Μάλιστα όπως τονίζει ο αγώνας της οικογένειάς του είναι ηθικός, θέλουν επιχειρώντας να αποδείξουν ότι δεν ήταν εκείνος ο οδηγός να αποκαταστήσουν την υστεροφημία του και να δικαιώσουν τον Παντελή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ζούσε, του χορηγήσαμε οξυγόνο» - Τι λέει ο διασώστης που εντόπισε τον τραγουδιστή μέσα στην κλινική
«Οι δύο γιατροί μας είπαν ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε για μια θεραπεία και πριν ξεκινήσει υπέστη καρδιακή ανακοπή και ότι ξεκινήσανε να κάνουν και αυτοί προσπάθειες αναζωογόνησης» λέει ο διασώστης που μετέφερε τον τραγουδιστή στο Ελπίς
Γιώργος Μαζωνάκης
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Τον είδα το Σάββατο, ήταν τρεις μέρες άυπνος, δεν ήταν καλά» λέει στενός φίλος του στο newsit.gr
Στενός φίλος του καλλιτέχνη μιλώντας στο newsit.gr αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είχε υποβληθεί σε πλασμαφαίρεση - «Φοβάμαι ότι μπορεί να έπαθε θρόμβωση, να βούλωσε κάποια αρτηρία»
Γιώργος Μαζωνάκης 10
Αργολίδα: Πέθανε ο ιερέας που είχε καταρρεύσει στη διάρκεια της θείας λειτουργίας τον Αύγουστο
Το μεσημέρι, μετά από έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει
Εκοιμήθη ο εφημέριος του Αγίου Δημητρίου στην Πουλλακίδα Αργολίδας