Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παντελής Παντελίδης: Η μαρτυρία «φωτιά» για το μοιραίο βράδυ που αλλάζει τα δεδομένα

Παντελής Παντελίδης
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Μάρτυρας “κλειδί” από το τελευταίο βράδυ που έζησε ο λαϊκός τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης, εμφανίστηκε λίγους μήνες πριν παραγραφεί η υπόθεση στις 18 Φεβρουαρίου, την ημέρα δηλαδή που συμπληρώνονται πέντε χρόνια από το φρικτό τρακάρισμα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σκοπός, είναι μέσα από την δική του μαρτυρία να θέσει σε νέα βάση το μεγάλο ερώτημα που καίει την οικογένεια του τραγουδιστή, για το αν ήταν τελικά ο Παντελής Παντελίδης στην θέση του οδηγού του πολυτελούς τζιπ.

Ο Παντελής Παντελίδης και η νέα μαρτυρία στην υπόθεση

Μπορεί στα δικαστήρια που έγιναν μέσα στα χρόνια οι αρχές να είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα μέσα από στοιχεία και αποδείξεις πως ο μοιραίος οδηγός της κούρσας ήταν ο λαοφιλής τραγουδιστής, ωστόσο η οικογένεια Παντελίδη ποτέ δεν αποδέχτηκε τις δικαστικές αποφάσεις με αποτέλεσμα να εξετάζει τα ενδεχόμενα και την υπόθεση ξανά και ξανά. Με απόφασή του ο εισαγγελέας Πρωτοδικών είχε βάλει την υπόθεση στο αρχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 50χρονος μάρτυρας μέχρι και σήμερα, αν και συμμετείχε ενεργά καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς στη χαρτοπαικτική λέσχη που βρέθηκε ο Παντελής Παντελίδης με τις φίλες του Φρόσω Κυριάκου και Μήνα Αρναούτη συνεπιβάτισσες στο τζιπ, δηλώνει πως ουδέποτε κάποιος τον είχε καλέσει προκειμένου να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Παντελής Παντελίδης

Τον μάρτυρα φαίνεται να τον πλησίασε και να τον έπεισε να καταθέσει η οικογένεια του τραγουδιστή μαζί με τον δικηγόρο τους Απόστολο Λύτρα. Η πρώτη κατάθεση έγινε στις 11 Νοεμβρίου σε συμβολαιογράφο και η δεύτερη στις αρχές Δεκεμβρίου στην εισαγγελία. Ο 50χρονος άνδρας το μοιραίο εκείνο βράδυ βρισκόταν στην χαρτοπαικτική λέσχη από νωρίς, καθώς ήταν εκείνος που μοίραζε τις μάρκες μεταξύ των παικτών και σέρβιρε και τα ποτά στους παρευρισκόμενους.

Τον βοήθησε να μπει στην θέση του συνοδηγού

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε είναι εκείνος που βοήθησε τον Παντελή Παντελίδη να βγει από την λέσχη, καθώς εξαιτίας του αλκοόλ που είχε καταναλώσει δεν αισθανόταν καλά, αλλά και αυτός που τον βοήθησε να καθίσει στην θέση του συνοδηγού. Όπως αναφέρει στην μαρτυρία του, στην θέση του οδηγού είδε ξεκάθαρα να κάθεται η Φρόσω Κυριάκου, η οποία έβαλε μπροστά το βαρύ όχημα και έφυγαν.

Τα όσα καταθέτει ο νέος μάρτυρας είναι συγκλονιστικά και δημιουργούν πολλά ερωτήματα γύρω από την υπόθεση καθώς αν κριθούν από τον εισαγγελέα ως αξιόπιστα τότε θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος δικαστικών αντιπαραθέσεων μεταξύ της οικογένειας και των δυο κοριτσιών που από θύματα κινδυνεύουν να βρεθούν κατηγορούμενες με την κατηγορία της ψευδομαρτυρίας.

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις