Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ και στα… διόδια! 200 πούλμαν κατεβαίνουν στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου! [vids, pics]

ΠΑΟΚ

Λίγες ώρες μας χωρίζουν πια από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος για το 2018, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι του “δικεφάλου του Βορρά” ξεκίνησαν από τα χαράματα για την Αθήνα!

Στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου, 12.05.2018, ξεκινά ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αυτό που ελπίζουν όλοι είναι στις 22:30 να έχει… τελειώσει, χωρίς καθυστερήσεις, αναβολές και ασχήμιες. Χωρίς τα… περσινά, χωρίς τα άγια επεισόδια που σημειώθηκαν στον Βόλο, μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων που και φέτος αναμετρώνται στον τελικό.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ λοιπόν και οι οπαδοί του “δικεφάλου του Βορρά” έχουν ξεκινήσει από τα χαράματα για την πρωτεύουσα! Λεωφορεία με φιλάθλους του ΠΑΟΚ απ’όλη τη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώνονταν στα Μάλγαρα από τις 06:00 το πρωί για να αρχίσει η οργανωμένη κάθοδος για την Αθήνα.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Αστυνομίας, σημείο συγκέντρωσης είναι τα διόδια των Μαλγάρων ώστε με την απαραίτητη συνοδεία από περιπολικά να αρχίσει το ταξίδι. Στην πορεία θα γίνουν δύο στάσεις, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να φτάσουν στις Αφίδνες για την τελική μετάβαση στο Στάδιο.

Σε αντίθεση με την εκδρομή για τον τελικό του 2014, η αστυνομία στέλνει τα λεωφορεία ανά 25, ώστε να μην παρατηρηθεί μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό. Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στο δρόμο είναι έντονη αλλά ταυτόχρονα διακριτική. Περίπου στις 07:00 το πρωί το πρώτο γκρουπ είχε φτάσει στην Λάρισα.

Δείτε τις εικόνες του Life-Events.gr στα Μάλγαρα…

Περίπου 200 λεωφορεία στο κομβόι των οπαδών του ΠΑΟΚ!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κάθοδος των φίλων του ΠΑΟΚ με λεωφορεία για τον τελικό του Κύπελλου με την ΑΕΚ. Το κομβόι άρχισε από το πρωί με τα πρώτα λεωφορεία να έχουν φτάσει στο ύψος του Βόλου.

Η Αστυνομία, υπολογίζει πως περίπου 200 λεωφορεία ξεκίνησαν από τα Μάλγαρα. Δείτε τις εικόνες του Life-Events.gr από την περιοχή της Κατερίνης…

Πηγή: life-events.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις