Ελλάδα

Παραιτήθηκε ο αρχηγός της Αγροφυλακής

Το πλέον ανύπαρκτο Σώμα, εκείνο της Αγροφυλακής δεν έχει ακόμα και τώρα αντικείμενο, αλλά οι δαπάνες τρέχουν...

Την παραίτηση του υπέβαλε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Αρχηγός της Αγροφυλακής Δημήτρης Νικολακόπουλος, μιας υπηρεσίας που βρισκόταν ούτως ή αλλως τον τελευταίο χρόνο σε καθεστώς κατάργησης σύμφωνα με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης.

Στη παραίτηση του ο Δημήτρης Νικολακόπουλος επικαλείται λόγους ευθιξίας απέναντι σε αυτό το καθεστώς της παραταεταμένης κατάργησης που οδήγησε σε αποδιοργάνωση την υπηρεσία.

Μάλιστα, καταγγέλλει και εμπαιγμό που υφίστατο καθώς όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε μέριμνα αποκατάστασης των υπηρετούντων στην Αγροφυλακή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κλείνει το Μετρό Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο για 15 μέρες, νωρίτερα παραδίδεται το Flyover λέει ο Ταχιάος
Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μελέτη για νέο οδικό άξονα για τη μεταβολή των κυκλοφοριακών ροών από και προς το Πανόραμα και τη Θέρμη
Μετρό Θεσσαλονίκης
Βιολάντα – Γιος αδικοχαμένης Σταυρούλας: «Επικρατούσε ένα μπάχαλο, καμία πρόνοια για τους εργαζόμενους» – «Δε θα ησυχάσω μέχρι να πάνε όλοι στη φυλακή»
«Η μητέρα μου πήγαινε και δούλευε εκεί, για να σπουδάσουμε, για να ζήσουμε» είπε ο γιος της Σταυρούλας Μπουκουβάλα, τονίζοντας ότι «μου στέρησαν ένα κομμάτι του εαυτού μου»
Ο γιος της Σταυρούλας Μπουκουβάλα που έχασε τη ζωή της στην έκρηξη στη Βιολάντα