Ελλάδα

Παραλία Σχοινιάς: Η μεγαλύτερη και από τις καλύτερες της Αττικής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σχοινιάς η Σχινιάς. Μια από τις παραλίες της Αττικής που μπορείς να στήσεις μια ιδεατή μονοήμερη εκδρομή ή να την επισκεφθείς μετά τη δουλειά.

Ειδικά τώρα που το πολύ αγαπημένο μας καλοκαίρι έχει μπει δυναμικά στην καθημερινότητά μας, η αναζήτησή κοντινών εξορμήσεων σε παραλίες πριν την καλοκαιρινή άδεια είναι η νούμερο ένα σκέψη στο μυαλό όλων μας.

Σήμερα θα πάμε στην περιοχή του Μαραθώνα και στα όσα σου προσφέρει απλόχερα η παραλία του Σχοινιά.

Ο βορειοανατολικός οικισμός του Σχοινιά, είναι κάτι περισσότερο από δημοφιλής στο άκουσμα για τους κάτοικους της πόλης.

Είτε οδηγώντας απ´ το κέντρο της Αττικής μέσω της εθνικής οδού ή της περιφέρειας Υμηττού, είτε επιβιβαζόμενος στο ΚΤΕΛ και απολαμβάνοντας τη διαδρομή, σε μόλις μια ώρα παρουσιάζεται ζωντανά μπροστά στα μάτια σου μια κυριολεκτικά ατελείωτη παραλία, ίσως απ´ τις μεγαλύτερες που έχει να προσφέρει ο νόμος.

Η τοποθεσία της αποτελεί την γωνία ενός καταπράσινου πευκοδάσους κουκουναριάς, με τα δέντρα του αγγίζουν μέχρι την ακτή δίνοντας παχιές σκιές στους λουόμενους.

Κάτω απ´ τα πόδια σου θα απολαύσεις λεπτή μαλακή αμμουδιά, με τα ρηχά νερά της να παραμένουν απάνεμα ακόμα και την εποχή των μελτεμιών.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο με δύο φορτηγά στα διόδια Πολυμύλου – Κλειστή η Εγνατία Οδός προς Κοζάνη
Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία προκάλεσε τροχαίο με δύο φορτηγά με την Εγνατία να παραμένει κλειστή στο ρεύμα από Βέροια προς Κοζάνη, ενώ η πυκνή ομίχλη περιορίζει σημαντικά την ορατότητα
Τροχαίο με φορτηγά στην Εγνατία
Μαίρη Συνατσάκη για την ΜΚΟ Παιδική Χαρά: «Δεν μου είχε φανεί κάτι περίεργο, έλεγαν πως πρέπει ο κόσμος να ξέρει τα πάντα»
Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια είχε πουλήσει πράγματά της σε πλατφόρμα και τα έσοδα τα είχε διαθέσει στην ΜΚΟ για να στηρίξει ένα άρρωστο παιδάκι
Μαίρη Συνατσάκη
Απάτη με δωρεές από ΜΚΟ: «Εκμεταλλεύτηκαν την ανάγκη μου», λέει μητέρα 12χρονου που πάσχει από λευχαιμία και έπεσε θύμα του κυκλώματος
Η μητέρα μίλησε ανοιχτά για την περίπτωσή της αποκαλύπτωντας ότι δεν ξέρει πόσα ήταν συνολικά τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για το παιδί της
an Asian todler in hospital with intravenous saline. Sick children, infected with the virus, are lying and being treated in beds in hospitals.