Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Παραλίες Αττικής για εκείνους που δε θέλουν να τελειώσει το καλοκαίρι

Παραλίες Αττικής για εκείνους που δε θέλουν να τελειώσει το καλοκαίρι

Οι παραλίες της Αττικής ικανοποιούν όλες τις κολυμβητικές προτιμήσεις, ανεξάρτητου εποχής, και για όσους συνεχίζουν να ψάχνουν για μια ανάσα δροσιάς στις αρχές του φθινοπώρου.

Με τον Σεπτέμβριο να έχει δηλώσει ημερολογιακά το «παρών» του, αλλά το ζεστό καλοκαίρι να νικάει στη θερμοκρασία, πάμε να δούμε τρεις παραλίες που μπορείς να επισκεφτείς και να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα θαλασσινά σου μπάνια.

Δικαστικά, Μαραθώνας: Η παραλία Δικαστικά στον Μαραθώνα, είναι μια ξεχωριστή κολυμβητική εμπειρία, αφού δεν πρόκειται για μια ακτή με την συνηθισμένη έννοια του όρου, αλλά για μια σειρά βραχωδών σχηματισμών που σίγουρα θα σε σαγηνέψει.

Κατά μήκος της δεν υπάρχει άμμος ή βότσαλο, μόνο βράχια που σου προσφέρουν το περιβάλλον της άγριας ομορφιάς τους για να ξαπλώσεις πάνω τους, αφού απλώσεις την πετσέτα σου για να ευχαριστηθείς την ηλιοθεραπεία.

Το κολύμπι στα νερά της γίνεται με θεαματικό μακροβούτι που θα σε συναρπάσει, έχε στα υπόψιν σου ότι όσο σίγουρο είναι πως βουτώντας θα δροσιστείς λόγω της θερμοκρασίας της θάλασσας, άλλο τόσο είναι πως δεν θα βρεις σημείο που να πατώνεις γι αυτό δεν ενδείκνυται να την επισκεφτείς αν δεν είσαι δεινός κολυμβητής ή αν έχεις μαζί σου μικρά παιδιά.

Λόγω της απομονωμένης ομορφιάς της αποτελεί πόλο έλξης σε σημεία της για όσους επιδίδονται σε γυμνισμό, αλλά και σε δύτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν το βυθό της.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις