Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παραλίες Αττικής: Τρεις προτάσεις για όσους είναι ακόμη στην πόλη

Παραλίες Αττικής: Τρεις προτάσεις για όσους είναι ακόμη στην πόλη

Οι παραλίες της Αττικής είναι μια all time «επένδυση» για τους κατοίκους της πόλης που έχουν μείνει ακόμη εδώ ή έχουν γυρίσει από τις διακοπές τους.

Η ζέστη του καλοκαιριού, επιβάλει τις συχνές εκδρομές, έστω και μονοήμερες, πάντα σε συνδυασμό με βουτιές σε όμορφες παραλίες. Έτσι, αν είσαι στην Αττική αυτή τη στιγμή, έχουμε συγκεντρώσει τρεις θαλασσινές προτάσεις, που δε θα μπορέσεις σίγουρα να αρνηθείς για τις επόμενες σου αποδράσεις.

Ακόμη και σήμερα,,,

Παραλία ΚΑΠΕ, Σούνιο: Η παραλία ΚΑΠΕ θα μπορούσε άνετα να θεωρηθεί η πιο όμορφη παραλία του νόμου, χάριν του μοναδικού φυσικού τοπίου που την περιβάλλει.

Με ένα όνομα αρκτικόλεξο, εμπνευσμένο απ´ την πινακίδα στο από πάνω της δρόμο, έχει καταφέρει να γίνει ένας απ´ τους πιο δημοφιλείς κοντινούς προορισμούς για το κολύμπι του Σαββατοκύριακου, κι όχι μόνο.

Η θέα που θα αντικρίσεις ακόμα και πριν κατέβεις, τα ομολογουμένως αρκετά σκαλιά της, 100 στον αριθμό, θα σου κόψει κυριολεκτικά την ανάσα, αφού με το που την δεις να εκτείνεται μπροστά σου, θα πιστέψεις πως μεταφέρθηκες σε κάποιο Αιγαιοπελαγίτικο νησί.

Ντυμένη με βότσαλο και με νερά σε παραμυθένια σμαραγδί χρώματα, το σίγουρο είναι πως θα σε μαγέψει απ´ την πρώτη βουτιά που θα κανείς, έχοντας απέναντι σου το νησάκι του Πάτροκλου.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις