Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παραλίες στην Αττική: Τρεις επιλογές που θυμίζουν νησί

Παραλίες στην Αττική: Τρεις επιλογές που θυμίζουν νησί

Βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την Αθήνα. Κι όμως όταν φτάσεις εκεί, νομίζεις πως είσαι σε νησί.

Υπάρχουν παραλίες στην Αττική που σε «ταξιδεύουν» και σε κάνουν να πιστέψεις πως βρίσκεται διακοπές, δίχως να είσαι. Τις συγκεκριμένες παραλίες στην Αττική μπορείς να τις επισκεφτείς τώρα που η θερμοκρασία ανέβηκε ακόμη και μετά τη δουλειά.

Μια βουτιά θα ανεβάσει τη διάθεσή σου, θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς και να νιώσεις πως το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημα.

Αποτελούν μια ιδανική λύση για τα Σαββατοκύριακα που δεν μπορείς να φύγεις και χρειάζεσαι έστω μια μονοήμερη εκδρομή, λίγο ηλιοθεραπεία και να δροσιστείς.

Βρήκαμε τρεις παραλίες στην Αττική με καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και σου τις παρουσιάζουμε για να τις επισκεφτείς το συντομότερο δυνατόν.

Ψάθα: Μεταξύ Βιλίων και Αλεποχωρίου σε απόσταση 66 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται η παραλία «Ψάθα». Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες παραλίες στην Αττική που μόλις πατήσεις το πόδι σου θα σου χαρίσει την ψευδαίσθηση πως είσαι διακοπές.

Διαθέτει κρυστάλλινα νερά και η 2,5 χιλιόμετρα βοτσαλωτή της ακτή δίνει την αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας ενώ το μάτι σου «χάνεται» απολαμβάνοντας τον Κορινθιακό κόλπο.

Μαζεύει πολύ λιγότερο κόσμο από τις άλλες παραλίες στην Αττική και είναι ένα μέρος που μπορείς να το επισκεφτείς με τα παιδιά σου και να τα αφήσεις να τρέξουν και να παίξουν. Μπορεί να μην είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, αλλά μπροστά στην παραλία υπάρχουν καφετέριες, ταβερνάκια και ουζερί από τα οποία μπορείς να πάρεις τα απαραίτητα ή να κάνεις μια στάση για να τσιμπήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις