Ελλάδα

Φωτιές στην Αττική: Παραλίγο να καεί το σπίτι του Κουφοντίνα [pics]

"Παρά τρίχα" γλίτωσε το σπίτι του Δημήτρη Κουφοντίνα στον Βαρνάβα από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην Αττική. Η σύζυγος και μητέρα του γιου του, Αγγελική Σωτηροπούλου, ήταν στο σπίτι και ανησύχησε πως η πυρκαγιά θα κάνει στάχτη το εξοχικό της οικογένειας της.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως βλέπετε, η Αγγελική Σωτηροπούλου φορώντας ένα μαντήλι προσπάθησε να περιφράξει το σπίτι της ενώ λίγο αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, πυροσβέστες με όχημα που έσπευσαν στο σημείο την απομάκρυναν καθώς η κατάσταση στην περιοχή είναι επικίνδυνη.

koyf

koyf

koyf

koyf

koyf

koyf

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Υπάρχουν δεξαμενές προπανίου κάτω από τη δικαστική αίθουσα στη Λάρισα» καταγγέλλει ο Παύλος Ασλανίδης
Σχολιάζοντας τη δημιουργία Κίνησης από τη Μαρία Καρυστιανού ανέφερε ότι η υπερβολική κομματικοποίηση αποδυναμώνει τη συλλογική λειτουργία της κοινωνίας και της χώρας
Παύλος Ασλανίδης