Ελλάδα

Παραμένει η ένταση στα Βορίζια: Η μητέρα του Φανούρη επιτέθηκε φραστικά στην αδερφή της 57χρονης Ευαγγελίας

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, εκτόξευε απειλές και βρισιές ενώ της ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να περνάει κάτω από το σπίτι της
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν λέει να κοπάσει η ένταση στα Βορίζια Ηρακλείου μετά το διπλό φονικό που έγινε στο χωριό και το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη στα Βορίζια Ηρακλείου τα προβλήματα μετά το φονικό παραμένουν με τις σχέσεις των δύο οικογενειών να βρίσκονται στα άκρα.

Χαρακτηριστικό είναι το νέο φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στους Φραγκάκηδες και τους Καργάκηδες.

Όπως καταγγέλλει η αδερφή της 57χρονης Ευαγγελίας, σύμφωνα με το patris.gr σήμερα το πρωί που περπατούσε στο δρόμο, πέρασε από το σπίτι της οικογένειας Καργάκη με την μητέρα του Φανούρη να βγαίνει και να την βρίζει.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, εκτόξευε απειλές και βρισιές ενώ της ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να περνάει κάτω από το σπίτι της.

Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα υπήρξε η παρέμβαση της αστυνομίας ενώ η αδερφή της 57χρονης προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος της μητέρας του Φανούρη Καργάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Ακούσαμε θόρυβο όπως σε τρακάρισμα, μύρισα πετρέλαιο» λέει ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό
«Ο καπνός ανέβηκε μέσω του κλιμακοστασίου σε όλη την πολυκατοικία» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδόπουλος ένοικος της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει η Αφροδίτη Νέστορα
Εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη εναντίον πολιτικών της ΝΔ
Σεισμός στα Κύθηρα μεγέθους 4,4 Ρίχτερ
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο 98 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Κυθήρων, με εστιακό βάθος 17,5 χιλιόμετρα
Σεισμός στα Κύθηρα μεγέθους 4,4 Ρίχτερ