Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Παράσυρση 16χρονου από τον Προαστιακό: Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τις συνθήκες του ατυχήματος

Παράσυρση 16χρονου από τον Προαστιακό: Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τις συνθήκες του ατυχήματος

Τρεις ημέρες μετά το σοβαρό ατύχημα κοντά στον σταθμό “Ταύρος” του Προαστιακού, όπου ένας 16χρονος παρασύρθηκε από συρμό, η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου έφερε στο φως ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο. 

Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον 16χρονο να βρίσκεται στη διάβαση παιδών και μάλιστα κάνει μία χαρακτηριστική κίνηση για να αποφύγει τον συρμό του Προαστιακού. Από τις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου φαίνεται ότι το παιδί δεν πέρασε τις γραμμές και χτυπήθηκε από το τρένο σε 4″».

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Ο 16χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο, καθώς παραμένει διασωληνωμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν στο “Tlive” ότι τη στιγμή που κορνάρει το τρένο, οι μπάρες για τα αυτοκίνητα δεν κατεβαίνουν, κάτι που γίνεται συστηματικά. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία φύλαξη στη διάβαση πεζών, ούτε φωτισμός, ούτε ηχοσήμανση. 

“Ακούσαμε ουρλιαχτά και βγήκαμε έξω και μετά κόρναρε το τρένο”, είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής. Και συμπλήρωσε: “Υπάρχουν πολλές φορές που δεν κατεβαίνουν οι μπάρες, ούτε σφυρίζει ο φύλακας”. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις