Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Παράταση στο Κτηματολόγιο: Ποιές περιοχές αφορά

Κτηματολόγιο

Παράταση για μερικές ακόμη μέρες στην προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων. Δείτε ποιες περιοχές αφορά.

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: Μέχρι και τις 22 Ιανουαρίου θα μπορούν κάτοικοι ορισμένων περιοχών να ολοκληρώσουν την κατάθεση των αιτήσεων στο κτηματολόγιό τους. Σε νέο γύρο παρατάσεων στις προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων προχώρησε ο Φορέας “Ελληνικό Κτηματολόγιο”, προκειμένου να διευκολύνει πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων της χώρας.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το “Ελληνικό Κτηματολόγιο”:
– Έως τις 2 Ιανουαρίου του 2020: Μετά από απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου, παρατείνεται έως τις 2 Ιανουαρίου του 2020, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Λήμνου και Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
– Έως τις 22 Ιανουαρίου του 2020: Μετά από απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου, παρατείνεται έως τις 22 Ιανουαρίου του 2020 η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας.
– Έως τις 31 Ιανουαρίου του 2020: Μετά από απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου, παρατείνεται έως τις 31 Ιανουαρίου του 2020 η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Δυτικής Αττικής και Νήσων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις