Σάββατο, 13 Απρ.
24oC Αθήνα

Παρατείνεται σήμερα το ωράριο στα σούπερ μάρκετ μετά τις ουρές

σούπερ μάρκετ
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Οι ουρές… έφεραν παράταση. Πιο αργά θα κλείσουν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή για να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Η απόφαση και οι εικόνες που προκάλεσαν αίσθηση.

Παρατείνεται η λειτουργία των σούπερ μάρκετ για σήμερα Μ. Παρασκευή, έως τις 20.30, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, καθώς εδώ και ώρες παρατηρούνται μεγάλες ουρές σε πολλά σημεία της Αττικής.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter αναφέρει:

«Για σήμερα Μ. Παρασκευή και για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των υπεραγορών (Σούπερ Μάρκετ) έως τις 20:30.»

https://twitter.com/npapathanasis/status/1251132149455106050?s=20

Οι ουρές που… έφεραν την παράταση

Με το που άνοιξαν λίγο μετά τις 13.00 τα καταστήματα σήμερα επικράτησε σε όλη την χώρα το αδιαχώρητο. Τόσο στα σουπερ μάρκετ όσο και στις λαϊκές αγορές σε κάθε γειτονιά έγινε συνωστισμός για τα ψώνια του Πάσχα.

Οι συνήθειες δεν αλλάζουν και παρά το γεγονός ότι χρόνος υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες όλοι επέλεξαν την τελευταία στιγμή. Οι ουρές ειδικά στα σουπερ μάρκετ είναι μεγάλες καθώς δεν επιτρέπεται η είσοδος όλων των πελατών μαζί λόγω των μέτρων προφύλαξης για τον κορονοϊό και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Click4More Τι ώρα ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Σε πολλές περιπτώσεις, κυρίως στις λαϊκές αγορές, αστυνομικοί αναγκάστηκαν να καλέσουν τον κόσμο να αραιώνει και να κρατάει τις αποστάσεις αφού κάποιοι… ξεχάστηκαν. Πάντως όπως μετέδωσε και ο ΣΚΑΙ σε πολλές περιπτώσεις οι υπεύθυνοι σε σούπερ μάρκετ μοίραζαν νερά στους πολίτες που περίμεναν καρτερικά.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις