Ελλάδα

Πάρε το δίσκο και … τρέχα!

Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σήμερα στους δρόμους της Αθήνας.

Πάνω από 200 σερβιτόροι από όλη την Ευρώπη διαγωνίσθηκαν τρέχοντας με ένα δίσκο στο χέρι από το Αρχαιολογικό Μουσείο στην Πατησίων μέχρι την Ακρόπολη.

Κάθε διαγωνιζόμενος κρατούσε στο χέρι του ένα δίσκο με ένα μπουκάλι και τέσσερα ποτήρια και συναγωνίσθηκαν μεταξύ τους ποιός είναι ο καλύτερος, ο πιο σταθερός και ο πιο γρήγορος. Πρόκειται για τον διεθνή διαγωνισμό “με το δίσκο στο χέρι” στον οποίο μετέχουν σερβιτόροι από 40 χώρες της Ευρώπης.

Οι επίδοξοι πρωταθλητές ξεκίνησαν στις 10 το πρωί από την Πατησίων και διάνυσαν τις οδούς Σταδίου, Φιλελλήνων και Βασιλίσσης Αμαλίας για να τερματίσουν στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου τους περίμενε η βράβευση. Ακολούθησε συναυλία και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ο διαγωνισμός που διοργανώθηκε με την προοπτική να συντελέσει στην τουριστική προβολή της χώρας, ήταν υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Δήμου Αθηναίων και του συλλόγου καταστηματαρχών Πλάκας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανυποχώρητοι οι αγρότες στα μπλόκα: Κλείνουν σήμερα τις σήραγγες των Τεμπών για τα φορτηγά – Τι θα γίνει τις μέρες των Χριστουγέννων
Αποφασισμένοι να μείνουν στους δρόμους εμφανίζονται οι αγρότες που διαμηνύουν ότι θα κάνουν Χριστούγεννα στα μπλόκα και παραμένουν...
Μπλόκα αγροτών
Έπιασαν «δουλειά» οι «έξυπνες» κάμερες της Τροχαίας στην Αττική: Πάνω από 2.500 παραβάσεις σε μόλις 4 ημέρες
Τα 8 σημεία στα οποία λειτουργούν πιλοτικά οι μοναδικές κάμερες AI, περιλαμβάνουν το Δήμο Αθηναίων, τον Δήμο Αγίας Παρασκευής καθώς και περιοχές όπως η Ραφήνα και η Καλλιθέα
Κάμερα στη Συγγρού 19