Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Γκάφα ολκής της ΕΡΤ! Καμμένος ετών… 107! [vid]

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μία μονάχα… παραφωνία είχε η κάλυψη της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα, από την δημόσια τηλεόραση.

Η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή. Παράλληλα η ΕΡΤ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, τόσο από πλευράς οργάνωσης, όσο και από πλευράς σκηνοθεσίας.

Ωστόσο υπήρξε και μία εξαίρεση, αφού ο εκφωνητής της δημόσιας τηλεόρασης που περιέγραφε την εκδήλωση, υπέπεσε σε μία… ξεκαρδιστική γκάφα!

Είναι η στιγμή που οι κάμερες έχουν εστιάσει στο σημείο που κάθονται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο εκφωνητής περιέγραφε τη σκηνή, μιλώντας για τον Αρχιεπίσκοπο και το Νίκο Βούτση, μέχρι που έφτασε η στιγμή να πει το όνομα του Πάνου Καμμένου. Και κάπου εκεί τα έκανε… σαλάτα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας…”. Στη συνέχεια ακολούθησε μία παύση οκτώ δευτερολέπτων (!) και ήταν φανερό πως ο εκφωνητής είχε ξεχάσει το όνομα του Πάνου Καμμένου!

Αμέσως μετά είπε… αποφασιστικά: “Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αβέρωφ“, μπερδεύοντας τον κ. Καμμένο με τον γεννηθέντα το 1910, πάλαι ποτέ υπουργό Άμυνας της χώρας!

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Υπερηφάνεια και συγκίνηση για τους Εύζωνες! [vid, pics]

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από την άτυχη στιγμή του εκφωνητή, για τον οποίο όμως να σημειώσουμε πως όλη η υπόλοιπη περιγραφή του ήταν υποδειγματική. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε