Ελλάδα

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Η Ψέριμος χειροκρότησε τους 4 μαθητές που τίμησαν το «Όχι»

Δίπλα στα καταγάλανα νερά του του Αιγαίου, οι τέσσερις μαθητές της Ψερίμου πραγματοποίησαν το πρωί της 28ης Οκτωβρίου την παρέλαση.

Φιλοξενούμενοι στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Ψέριμο, και στο πλευρό των μαθητών του νησιού, βρέθηκαν και παιδιά από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αγ. Δημητρίου Αττικής.

Οι ελάχιστοι μαθητές που ζουν σε ένα από τα μικρότερα νησιά των Δωδεκανήσων, τίμησαν τα γαλανόλευκα χρώματα και προκάλεσαν συγκίνηση.

Δίπλα τους, οι γονείς και οι κάτοικοι του νησιού, που χειροκρότησαν με θέρμη τους μαθητές και τους φιλοξενούμενους.

Η Ψέριμος έχει περίπου 30 μόνιμους κατοίκους και βασικές τουριστικές υποδομές για τους καλοκαιρινούς επισκέπτες. Το βόρειο τμήμα της λέγεται «Άκρα Βασιλική» και το νότιο «Άκρα Ρούσσα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία στη Λαμία - «Τι πήγες και είπες ρε;»
«Εγώ το έκανα το ομολογώ. Δεν είχα στο μυαλό μου να τον σκοτώσω», είπε στην απολογία του ο δράστης πριν Εισαγγελέας και ανακριτής διατάξουν την προφυλάκισή του
Ο δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Λαμία, κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια
3
Το μεγάλο «ευχαριστώ» των κατοίκων της Χίου στους Πυροσβέστες μετά τη μάχη με τις φλόγες - Η ανάρτηση του Γιάννη Κεφαλογιάννη
«Σας ευχαριστούμε που σβήνοντας τις φωτιές κρατάτε αναμμένη την ελπίδα. Με απέραντη ευγνωμοσύνη και σεβασμός στο έργο σας», γράφει χαρακτηριστικά το σημείωμα μιας πολίτη
Τα δώρα αγάπης των κατοίκων της Χίου, στους Πυροσβέστες 3
Αποθέωση στην Αστυπάλαια από μεγάλο γαλλικό τουριστικό οδηγό και το Cosmopolitan
«Τα κρυστάλλινα νερά παρασύρουν τον επισκέπτη στη ραστώνη τους και η πεζοπορία μέχρι την κορυφή του κάστρου για εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος είναι αναπόσπαστο συστατικό της ταξιδιωτικής εμπειρίας»
Αστυπάλαια