Δευτέρα, 3 Ιουν.
24oC Αθήνα

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη φωτιά στο εργοστάσιο σχολικών γευμάτων που εμπλέκεται στη μαζική δηλητηρίαση μαθητών

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη φωτιά στο εργοστάσιο σχολικών γευμάτων που εμπλέκεται στη μαζική δηλητηρίαση μαθητών

Παραγγελία προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, κατέστρεψε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας που παρασκευάζει σχολικά γεύματα, απέστειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναφέρει: «Παρακαλούμε να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, κατέστρεψε την Κυριακή 19-5-2024 ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας σε συνάρτηση με το γεγονός της εμπλοκής του συγκεκριμένου εργοστασίου με τα σχολικά γεύματα που οδήγησαν στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικών σχολείων, λόγω μαζικής τροφικής δηλητηρίασης. Και να μας ενημερώσετε σχετικά».

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε το newsit.gr με εντολή του αρχηγού της Πυροσβεστικής στη περιοχή μετέβη κλιμάκιο της διεύθυνσης εμπρησμών, καθώς εξετάζεται σοβαρό το ενδεχόμενο πίσω από την ολοσχερή καταστροφή του να κρύβεται ανθρώπινος παράγοντας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις