Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πάρνηθα: Το μοναχικό εκκλησάκι στο Κεραμίδι που μάλλον δεν γνωρίζεις

Πάρνηθα: Το μοναχικό εκκλησάκι στο Κεραμίδι που μάλλον δεν γνωρίζεις

Ποιο μονοπάτι της Πάρνηθας να πάρεις και να μην σε οδηγήσει σε μέρη όμορφα και μαγικά κοντά στη φύση που σε κάνουν να ξεχνάς τη ζωή στην πόλη. 

Το βουνό δίπλα στην Αθήνα σε γεμίσει πάντα καινούριες εμπειρίες, περπατάς σε άγνωστα μονοπάτια και ποτέ δεν νιώθεις ότι έχεις ανακαλύψει τα πάντα. Και έτσι είναι. Πάντα υπάρχει ένα μονοπάτι, ένα ξέφωτο, μια γωνιά με θέα ή ένα εκκλησάκι που δεν το γνωρίζεις.

Και σήμερα θα μιλήσουμε για την τελευταία περίπτωση. Ένα εκκλησάκι στην Πάρνηθα όμορφο και μοναχικό όπως πολλοί το αποκαλούν το οποίο δεν είναι και τόσο γνωστό. Μια ευκαιρία για περπάτημα στη φύση και μια στάση σε αυτόν τον μικρό ναό. Τον Άγιο Γεώργιο στο Κεραμίδι.

Αν δεν τον έχεις επισκεφθεί, τότε βάλε το στο πρόγραμμά σου με την πρώτη ευκαιρία που θα πας για περπάτημα ή άσκηση στην Πάρνηθα.

Ο Άγιος Γεώργιος στο Κεραμίδι της Πάρνηθας είναι ένα πολύ παλιό και ιστορικό εκκλησάκι το οποίο θα συναντήσεις στο δρόμο σου κάνοντας μια κλασική και όμορφη πεζοπορική διαδρομή στην Πάρνηθα. Μια από τις πολλές που μπορείς να κάνεις στο βουνό. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί μαζί με τον Υμηττό, ένα αγαπημένο βουνό για περπάτημα και τρέξιμο.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις