Ελλάδα

Παροχή ευελιξίας από την AEGEAN για όσους έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν την Τετάρτη 9 Απριλίου 2025

Παρέχεται από σήμερα η δυνατότητα, είτε να προβούν σε αλλαγές των εισιτηρίων τους χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου, είτε να ακυρώσουν την κράτησή τους
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η AEGEAN και η Olympic Air ενημερώνουν τους επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν την Τετάρτη 9 Απριλίου 2025 ότι, λόγω της πιθανής απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που συμμετέχουν στην επικείμενη 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και έως ότου οριστικοποιηθεί η πραγματοποίησή της από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, παρέχεται από σήμερα η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, είτε να προβούν σε αλλαγές των εισιτηρίων τους χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου, είτε να ακυρώσουν την κράτησή τους και να λάβουν credit voucher για μελλοντική χρήση.

Σύμφωνα με σχετική NOTAM από την ΥΠΑ η συμμετοχή των ελεγκτών στην απεργία μπορεί να ανασταλεί κατόπιν σχετικής απόφασης των αρμόδιων δικαστικών αρχών.

Έως τότε και σε αναμονή έκδοσης της σχετικής απόφασης δεν θα προβούμε σε καμία τροποποίηση του προγράμματος δρομολογίων.

Για αλλαγές εισιτηρίων, περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούνται οι επιβάτες να επισκεφθούν το site της AEGEAN www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com ή να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα:

Για την AEGEAN:
801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό)

Για την Olympic Air:
801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Το κρίσιμο 15λεπτο πριν την τραγωδία και η αποχώρηση του επίγειου συντονιστή
Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται επίσης στο ηχητικό υλικό και στις καταγεγραμμένες επικοινωνίες που είχαν οι επιτελείς με τα πληρώματα των ελικοπτέρων
Ελικόπτερα Bell, συντριβή, Ψάθα
Συντριβή ελικοπτέρου στη Σίφνο: Βίντεο ντοκουμέντο από την πτώση και η μοιραία διαδρομή – «Ακούσαμε έναν περίεργο θόρυβο και ακαριαία είδαμε καπνό»
Τρεις νεκροί, ο Έλληνας πιλότος και νιόπαντρο ζευγάρι από την Βρετανία - Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από την περιοχή του όρους Μερέντα και κατέπεσε μόλις 30 μέτρα από το ελικοδρόμιο του νησιού - Οι μαρτυρίες και το οπτικό υλικό στο επίκεντρο της έρευνας
Συντριβή ελικοπτέρου στη Σίφνο: Βίντεο ντοκουμέντο από την πτώση και η μοιραία διαδρομή – «Ακούσαμε έναν περίεργο θόρυβο και ακαριαία είδαμε καπνό»
11