Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πάσσαρης: Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να δικαστεί

Πάσσαρης: Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να δικαστεί
Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τον Κώστα Πάσσαρη θέλουν θέλουν να δουν στο εδώλιο του Εφετείου οι συγγενείς των θυμάτων του.

Η Γιώτα Αλεβιζοπούλου, αδερφή ενός εκ των θυμάτων του Κώστα Πάσσαρη που έπεσε νεκρός στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς” μίλησε σε εκπομπή του ΑΝΤ1 για το θέμα.

Θέλω να πω ότι πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια και δεν έχει τελειώσει αυτή η κατάσταση. Και κάθε φορά που γίνονται αυτά τα γεγονότα είναι σαν να είναι σήμερα”, λέει η αδερφή ενός θύματος του διαβόητου κακοποιού.

Ο Κώστας Πάσσαρης συνελήφθη στο Βουκουρέστι, καταδικάστηκε για τα εγκλήματά του στη Ρουμανία και εκτίει την ποινή του σε φυλακή στα βορειοδυτικά της χώρας.

Για χρόνια η οικογένεια Αλεβιζοπούλου ζητούσε την προσωρινή έκδοσή του στην Ελλάδα προκειμένου να δικαστεί και να δώσει πληροφορίες για τους συνεργούς του. Και ο ίδιος όμως ζητά να εκδοθεί στη χώρα μας και δηλώνει μετανιωμένος.

“Θέλει να έρθει στην Ελλάδα ο Πάσσαρης”

“Σκοπεύω τις επόμενες ημέρες να αιτηθώ να κληθεί ώστε να παραστεί και ο ίδιος στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, θα αξιολογηθούν και κάποια στοιχεία τα οποία θα θέσουμε υπόψιν του δικαστηρίου και έχουνε να κάνουνε όχι απλά με την άριστη διαγωγή του στις φυλακές της Ρουμανίας όπου κρατείται , αλλά και με ειδικά στοιχεία της προσωπικότητάς του”, λέει ο Ανδρέας Ταγαράκης, δικηγόρος του Πάσσαρη.

Οικογένεια θύματος Πάσσαρη: Δεν τον πιστεύουμε

“Συνέχεια τον βλέπουμε στις τηλεοράσεις να παριστάνει τον άγιο και η οικογένεια δεν το πιστεύει, δεν θα μπει σε κανένα διάλογο με τον δολοφόνο, αλλά είναι αυτό που λέγεται από την οικογένεια ότι ο διάβολος όταν φτάσει η ώρα της κρίσης παριστάνει τον άγιο και τον μετανοημένο”, τονίζει ο Αλέξης Αναγνωστάκης, δικηγόρος οικογένειας θύματος του Κώστα Πάσσαρη.

Ο Κώστας Πάσσαρης από την ηλικία των 15 ετών διέπραξε τα πρώτα του αδικήματα. Κλοπές, ληστείες, αρπαγές, δολοφονίες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις